Wednesday, 5 July 2017

PERBEZAAN HABBAZURIAT & HABBASAUDA LISTRA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semuaa :)

Jumpa lagi kita noh.
.
Harini Kak Shifa nak mengomel tentang isu hot yang buat angpa semua penin nak amal yang mana satu, sat HABBAZURIAT sat HABBASAUDA, so angpa jadi confiuss, betul dak?
.
Ok tak payah nak confius sebab HABBAZURIAT dan HABBASAUDA ni lelaki dan perempuan pun boleh amal. Tapi ada caranya, kat bawah Kak Shifa bagi details naa, baca bagi habis, baru tak penin ツ.
.
Kisah dia harini PERBEZAAN ANTARA HABBAZURIAT DAN HABBASAUDA LISTRA 


Sebenarnya, perbezaan tak banyak pun, cuma selepas diujikaji dan ditambahnilai (upgrade) bahan-bahan saja supaya anda dapat kesan yang lebih umphhh dan cepat!. Gituu. InsyaAllah dgn izin Allah.
.
Ok kita start dengan Habbasauda Listra dulu ok?

HABBASAUDA LISTRA 


Habbasauda Listra dikeluarkan pada tahun 2012. Dan mula dijual secara online dan serius pada tahun 2014.
.
Bahan-bahan utama yang terdapat dalam HABBASAUDA ni, yang terutama (main bahan) adalah HABBATUSSAUDA (JINTAN HITAM) itu yang namanya HABBASAUDA sebab amek sempena bahan utama iaitu HABBATUSSAUDA, selain itu, ia juga dicampur dengan BUAH TIN & MADU, maka terhasillah HABBASAUDA LISTRA.
.
Sebotol Habbasauda Listra ni ada 60 kapsul untuk kegunaan 2minggu. Jadinya Habbasauda Listra ni kena amalkan 2BIJI PAGI & 2BIJI MALAM. Harga pun tak tercapai dek akal, hanya RM40 sahaja untuk 60 kapsul, murah amat kan?
.
Sebelum keluarnya Habbazuriat Listra, Habbasauda Listra pun dah ada testimoni hamil tersendiri. Kita adakan pakej atau set yang suami dan isteri perlu amalkan Habbasauda Listra ni. Alhamdulillah dengan izin Allah ramai testimoni berjaya yang kami terima. Kenangan maniss ❤
.
Ehh jangan tak tahu Habbasauda Listra ni sangat bagus untuk masalah kesihatan dan nak jaga kesihatan sangat digalakkan, anak berumur 7 Tahun pun dah boleh guna. Kan Mencegah lebih baik dari mengubati betul?
.
Ok berbalik pula pada HABBAZURIAT LISTRA,

HABBAZURIAT LISTRA


OK, HABBAZURIAT ni baru lagi, orang kata baby lagi heheh baru dikeluarkan pada tahun 2016. Tapi disebabkan bahan-bahan yang diolah, testimoni yang kami terima lebih aummmm!. Alhamdulillah, dengan izin dan kuasa Allah juga kan?
.
Selepas diujikaji dilakukan, HABBAZURIAT LISTRA ni dirumus khas dengan BUAH ZURIAT, HABBATUSSAUDA, MADU DAN BUAH ZAITUN. Yang specialnya Buah Zuriat ni diimport khas dan fresh dari Madinah.
.
Untuk sebotol Habbazuriat RM55 sahaja untuk 30 kapsul dan kegunaan untuk 2minggu juga.
.
OK, disebabkan HABBAZURIAT ni lebih power untuk merawat masalah wanita, maka kita khususkan HABBAZURIAT LISTRA untuk isteri ♛ manakala HABBASAUDA LISTRA untuk suami ♚ sebab kebanyakan lelaki kurang bermasalah berbanding perempuan. Tapi jika pihak suami ada masalah seperti sperma lemah, air mani cair, kita galakkan suami dan isteri amalkan HABBAZURIAT LISTRA.
.
OK, Jelas tak semua?
.
Alhamdulillah dengan izin Allah gabungan 2 produk ni testimoni yang kami terima telah mencecah ribuan testimoni gembira, merangkumi testimoni BERJAYA HAMIL, MASALAH HAID TAK TERATUR, CYST & FIBROID, ENDOMETRIOSIS, PCOS, SENGGUGUT, KEPUTIHAN Dll masalah kesuburan.
.
Dan disini Kak Shifa nak ingatkan Listra ni hanya salah satu asbab dan ikhtiar ya, semua dengan izin Allah juga ✿
.
Atau nak info lanjut lagi cara guna Kak Shifa dan pernah bebel kat entry CARA MAKAN HABBASAUDA LISTRA, HABBAZURIAT LISTRA & BEE COFFEE angpa cekitod kat sini ok?
.
Ok yang masih tak jelas dan ragu-ragu moh lerr kita berwhatsApp untuk info lanjut :)

Kak Shifa Gojes 0195121893
.
InsyaAllah ada masa kita jumpa lagiii

Love,
Kak Shifa ❤1 comment: